Vacanta Mare si Teo
Cei care erau candva crema divertismentului romanesc. Cei care aveau salile de spectacol pline cand facea scenete cu Crapu` si Menumorut, cei care pentru cativa ani au tinut capul de afis la ProTV cu rating-uri imense au ajuns acum sa imite niste imitatori si sa faca poante expirate la care nu mai rad nici cei de gradinita.
Din intamplare l-am vazut pe Radu Pietreanu zilele trecute pe Kanal D cum incerca sa faca o imitare a lui Vanghelie in stilul celor de la Mondenii. Adica imitatie la imitatie, holly shit ce sunt in stare astia sa faca. Aproape ca era la fel de plictisitor precum tipul ala de la ProTv care prezinta cartile din biblioteca.
Am vazut acu ceva vreme si pe la Carcotasi o faza tot de la Kanal D, din emisiunea „Lilei” ca nu stiu cum ii zice in realitate, cu niste baietasi ce cantau o meseriasa melodie, nou nouta incat nici nu stiau versurile.
Au ajuns penibil acesti comedianti care atunci cand au lasat ProTV-ul si s-au dus la Kanal D promiteau multe, de la show-uri adevarate pana la rating-uri minune. A fost un mare fass!
Asta ma duce cu gandul la Tanti Teo care a facut exact la fel cand a plecat din ProTv, s-a laudat ca va urca in clasamente postul „Romantica„, ca va ajunge nush ce lider de piata pe segmentul de populatie casnica, fara ocupatie si impletitoare de sosete si de asemenea a fost doar un mare fass.


Un mare fass va fi si exceptionala ei revenire la Prima.
Eu personal deja sunt plictisit de cat promo si-a facut apna acum.
Vin pe 20! Suna si spune cand vin si primesti bani„! WHAT? Mamaie ne crezi debili mintali?
Texte de genul „Un pas imens in viata mea„, „O mare incercare” sau „Un nou inceput” m-au ingretosat pana la voma in ultimele zile. De ce m-ar interesa pe mine marea incercare din viata ei? Pe ea a interesat-o cand am avut eu mari incercari? Cand am fost in greutati? Nicidecum, a ranjit pe la ProTv si a promovat toti manelistii si toti tiganii borati.
Mai mult ca sigur asa se va intampla si la Prima, post care momentan este cam pe ultimul loc la prezentat tigani, manele si alte mucozitati vizuale si sonore de genul acesta.
Well, se pare ca treaba sta sa se schimbe! Vine tanti Teo la Prima si vom avea binecuvantata portie de manele in fiecare dupa amiaza, vom asculta cum isi arunca ei cu bistarii unii in altii cand canta si alte evenimente de astea esentiale pentru societatea romana contemporana.

Hai fass!